Vol van smaak en boordevol heerlijke ingrediƫnten. Geniet van dit gerecht met wat sneetjes geroosterd brood of crostini.
Soort gerecht, aantal personen, bereidingstijd
Voorgerecht, 4 personen, ca 35 minuten
Benodigdheden
200 gr Paddenstoelenmelange
200 gr rosbief, gesneden (vleeswaren)
1 lente-ui
4 el olijfolie
1 el notenolie
120 gr oude kaas
30 gr walnoten
50 gr gemengde sla (bv met rucola)
versgemalen peper
Voorbereiden
- paddenstoelen in stukken snijden
- lente-ui in smalle ringetjes snijden
- noten grof hakken
- kaas dun schaven
Bereiden en serveren
- in een ruime koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten en de paddenstoelen
2-3 minuten roerbakken. Op een bord schudden - ondertussen de rosbief over 4 grote borden verdelen en bestrooien met de lente-ui
- de rest van de olijfolie mengen met de notenolie en wat versgemalen peper.
- dit over de lauwwarme paddenstoelen sprenkelen en de paddenstoelen luchtig door de sla mengen
- in het midden van elk bord een bergje sla met paddenstoelen leggen
- de kaas en noten over de rosbief verdelen en het geheel bestrooien met wat extra versgemalen peper
Naar een Recept uit Boodschappen 12-2017