We maken paddenstoelen met Milieukeur!

Sinds kort heeft ons hele assortiment paddenstoelen het Milieukeur keurmerk. Milieukeur is de bevestiging van de duurzame manier waarop we als bedrijf werken.
Dus u koopt voortaan niet alleen de allerlekkerste paddenstoelen, maar weet nu ook zeker dat die op een duurzame manier zijn geteeld!

Gezond product en een gezonde omgeving
Onze klanten kopen niet zomaar onze paddenstoelen. Restaurants, speciaalzaken, supermarkten, foodservice, cateraars en alle mensen die paddenstoelen kopen bij onze automaat: ze kiezen voor een vers, gezond en lokaal product met een eerlijk verhaal. Wij vinden dat Mileukeur goed aansluit bij dat bewustzijn. Het bewijst dat we werken aan een gezond product én een gezonde omgeving.

Print

Dit kunnen we u vertellen over Milieukeur
Het Milieukeur keurmerk heeft betrekking op de héle levenscyclus van de paddenstoelen en heeft een brede benadering van duurzaamheid rondom een aantal thema’s. Milieu is het belangrijkste aandachtspunt. Het keurmerk stelt bijvoorbeeld eisen aan grondstoffen, afvalverwerking, verpakkingsmaterialen, voedselveiligheid en productkwaliteit. Maar er zijn bijvoorbeeld ook criteria voor werkomstandigheden, gezonde gewassen, watergebruik en schoon water en biodiversiteit om ons bedrijf.

Meer informatie? 
Voor meer informatie over Milieukeur of onze paddenstoelen met Milieukeur kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Gesloten voor commentaar.